Menu

Bert Swennen – Sky Farm


Bert Swennen staat bekend als paardenopvoeder. Hij heeft al met honderden paarden gewerkt en heeft een eigen opvoedingsmethode ontwikkeld die voor iedereen bruikbaar is. Deze methode is ondertussen al ruim verspreid. Skyfarm is dan ook een begrip binnen de paardenwereld. Van daaruit dat hij reeds meewerkte ¬†aan diverse tv-programma’s.

Nog steeds ben ik dankbaar dat ik Bert en zijn methode leerde kennen tijdens het laatste jaar van onze hogere studies als “opvoeder/begeleider”. Het merendeel van mijn paardenkennis heb ik dan ook aan hem te danken. Bert heeft mij de kans gegeven ervaring op te doen bij het opvoeden van tal van paarden.

Het was me dan ook een waar genoegen om samen met Bert een basisopleiding uit te schrijven en in de praktijk te brengen voor begeleiders in de zorgsector. Meer bepaald ‘t Hoeveke van Sint Ferdinand in Lummen.